Dogajalo se je

Šolsko leto 2023/2024

Obisk živali na OŠ Danile Kumar

V torek, 26. 3., in v sredo, 27. 3. 2024, je našo šolo obiskalo društvo BIOEXO – Društvo ljubiteljev eksotičnih živali. V okviru naravoslovnega dne so za naše učence pripravili različne delavnice. Tako so učenci spoznali ptičjega pajka Rozi, rdečerepega udava Feliksa, laboratorijsko miško Minko in druge. Sedmošolci si bodo ta dan zagotovo zapomnili!

več…

Zaupajmo v lastno ustvarjalnost

V sredo, 20. marca 2024, je na OŠ Riharda Jakopiča potekalo 37. srečanje mladih raziskovalcev in njihovih mentorjev z naslovom Zaupajmo v lastno ustvarjalnost 2024. 

več…

Pomladna prepevanja

V tednu od 18. do 22. marca 2024 v Ljubljani na Zavodu sv. Stanislava poteka Območno srečanje otroških, mladinskih in srednješolskih pevskih zborov Pomladna prepevanja 2024.

več…

Nastop pevskega zbora Navihani intervali

8. marca 2024 so pevci pevskega zbora Navihani intervali pripravili nastop za stanovalce DSO Bežigrad. Na nastopu so pevci zapeli pesmi iz ljudske zakladnice, nekaj šaljivih umetnih pesmi ter pesmi, ki imajo bolj nežno vsebino primerno za dan žena.

Pevci so ustvarili prijetno vzdušje, ki so ga stanovalci takoj začutili in vrnili s prijetnimi aplavzi.

Izkušnja petja v domu je zagotovo obogatila prazničen dan in nam bo vsem še dolgo časa ostala v lepem spominu.

Kristina Štemberger

več…

Šola v naravi – 6. c in 6. d – 1. dan

Čeprav nas je pričakalo klavrno, deževno vreme, nam to ni pokvarilo dobrega razpoloženja. Po namestitvi in odličnem kosilu, smo se pogovorili, kako bomo skupaj skrbeli za prijazno sobivanje.

več…
Dostopnost