Dogajalo se je

Šolsko leto 2020/2021

Pustovanje

Imate kaj za pusta hrusta? Vrišč, trušč in smeh!

Na pustni torek so maškare zaplesale v šotoru. Se ve: da bi odgnale zimo. Tisti bel sladkor na krofu, puf! – ga že ni več. Bilo je fino!

več…

Teden pisanja z roko (18. – 22. januar)

V času pred in po Tednu pisanja z roko smo se posvetili zopet pisalu in papirju. Pisali smo pisma prijateljem v takšni in drugačni obliki. Kljub izobraževanju na daljavo in tipkovnici ne smemo pozabiti na pomen pisanja z roko za razvoj kognitivnih sposobnosti, razmišljanja in pomnjenja.

več…

BOŽIČNI SEJEM

December je čas praznovanja in čarobnih trenutkov. Na naši šoli zato vsako leto v sklopu prireditve Pomoč sošolcu pripravimo božični sejem, kjer lahko učenci pokažejo svojo ustvarjalno plat, starši pa dobijo boljši vpogled v to, kaj vse učenci v času in izven pouka na šoli še počnejo. Njihovi izdelki so potem na voljo za prostovoljne prispevke, ki so namenjeni za šolski sklad.

več…

Motovilka

Z nekaterimi učenkami in učenci 4. B razreda, smo si učenje na daljavo popestrili tudi z gledališkim krožkom, ki se je oblikoval na njihovo željo in pobudo. Učenci so sami izbrali igro Motovilka, glede na interese so si razdelili vloge, Aleksander je pripravil scenarij za besedilo. Skupaj smo pridno vadili na tedenskih srečanjih, koreografirali in se usklajevali ter posneli odlomek naše igre.


Razredničarka: Romana Slatinek

Hvala vsem!

Dragi učenci in starši,

z veseljem vam sporočamo, da smo zbrali približno 700€ za naš šolski sklad s pomočjo božičnega sejma in se vam na tem mestu še enkrat zahvaljujemo za trud, dobro voljo, izdelke in donacije.

 Želimo vam vse dobro v 2021.

Novoletni športni izziv

V mesecu decembru smo se spopadli z različnimi športno-spretnostnimi izzivi. Aktiv športnikov je bil nad posnetki in odzivom učencev navdušen. Več pa v spodnji povezavi…

Novoletni športni izziv

Božični sejem uspel!

Zahvaljujemo se vsem učencem, ki so prispevali izdelke za paketke presenečenja in vsem, ki so sejem finančno podprli.

več…

Projekt Krokus z učenci 9. a

V letošnjem nenavadnem šolskem letu učenci 9. a v okviru pouka zgodovine sodelujejo v mednarodnem projektu Krokus. Naša šola v tem projektu sodeluje drugo leto zapored. V šolskem letu 2020/2021 projekt Krokus v Sloveniji v celoti organizira in financira Center judovske kulturne dediščine Sinagoga Maribor.

več…
Dostopnost