Obveščamo vas …

 

Spoštovani!

Obveščam vas, da na šoli delujemo skladno z navodili po novem Odloku o začasnih ukrepih za zmanjšanje tveganja okužbe in širjenja okužbe z virusom SARS-CoV-2«. Hkrati vas obveščam tudi, da je do konca tega tedna v karanteni en oddelek 8. razreda; za učence je organizirano izobraževanje na daljavo.

Mojca Mihelič, ravnateljica

 


 

 

Tekmovanje iz logike

Jutri, 24. 9. 2020 od 13.30 do 15.00 poteka tekmovanje iz logike za učence od 6. do 9. razreda v štirih učilnicah v prvi stavbi. Seznami bodo na vratih učilnic: 166, 168, 169 in 130. Na kosilo greste po 5. uri. Učenci, ki imate 6. uro pouk,  ste opravičeni.

Sistematski pregled za učence 4. B

Dne 30. 9. 2020 bo za učence 4. b razreda potekal sistematski pregled, katerega naj se udeležijo le popolnoma zdravi učenci. Učence, ki bodo zaradi bolezni odsotni, bodo na pregled povabili iz ZD naknadno skupaj s starši. Učenci naj pridejo v jedilnico ob 7.30, kjer bodo prevzeli malico. Nato odidejo do ZD Bežigrad. 

S seboj morajo obvezno imeti: zaščitno masko, urbano, kartico zdravstvenega zavarovanja, vrečko ali torbico za prevzem malice ter knjižico o cepljenju in izpolnjene in s strani staršev podpisane vprašalnike. Po vrnitvi v šolo imajo učenci pouk po urniku.

Šolska svetovalna služba

Fotografiranje

Spoštovani starši!

V kratkem bomo izvedli fotografiranje otrok. Fotografiranje naročite preko pametnega telefona ali računalnika na spletnem naslovu: www.narfot.si. Geslo za vstop: dan696k.

več…

Roditeljski sestanek za 6. razred

Spoštovani starši!

Vabimo Vas na 1. roditeljski sestanek, ki bo v torek, 8. 9. 2020, s pričetkom ob 17.00. Dobimo se pred vhodom v šolo.

OPOZORILO! Za starše 6. B razreda bo izjemoma 1. roditeljski sestanek izveden v torek, 15. 9. 2020, ob 17.00.

Poskrbimo za varnost sebe in drugih.

Aktiv 6. razredov

Nujno obvestilo prevoznika – šolski prevozi

Vsi učenci morajo pri izvajanju šolskih prevozov skladno z navodili in priporočili NIJZ-ja obvezno uporabljati maske, ne glede na njihovo starost. Če otrok maske ne bo imel, ne bo smel vstopiti na kombi oz. avtobus.

Dostopnost