Čeprav nas je pričakalo klavrno, deževno vreme, nam to ni pokvarilo dobrega razpoloženja. Po namestitvi in odličnem kosilu, smo se pogovorili, kako bomo skupaj skrbeli za prijazno sobivanje.

Ko smo vsi razumeli bistvo prijaznega sobivanja, smo si privoščili prvo poslastico – kopanje v hotelskem bazenu. Nekateri smo se “namakali” v toplem bazenu, nekateri plavali, spet drugi igrali pepčka. Težko opišemo, kako smo uživali. Popoldne je minilo tudi v duhu družabnih iger. S seboj smo prinesli celo paleto različnih iger in kart. Največji izziv pa je premagati učitelja pri igri Jungle speed – Tajdi je enkrat celo uspelo.

Ko smo že mislili, da nas bosta cel dan spremljala dež in megla, nas je presenetil sneg in nas za trenutek spomnil, da smo v ZIMSKI šoli v naravi. Res smo ga bili veseli.

Večer je bil poseben. Začeli smo ga s prekrasno knjigo Čudoviti jaz, ki nam jo je predstavila in en del nje tudi prebrala ga. Zupanc. Spodbudila nas je k razmisleku, zakaj smo posebni in kateri darovi nas krasijo, kar smo zapisali tudi v naše dnevnike. Učitelji so nam pripravili lične zvezke z vsemi podatki o Pohorju ter zanimivimi nalogami, da nam ne bo dolgčas in da bomo našemu druženju upravičeno rekli ŠOLA v naravi. Izpopolnjevali pa smo se tudi v pletenju kitk. Več si poglejte med fotoutrinki.

Se beremo jutri!
Učenci in učitelji spremljevalci

Dostopnost