V sredo, 14. 2. 2024, bo za učence 8. in 9. razredov organiziran zimski športni dan.

Učenci potrebujete osnovna znanja smučanja in drsanja ter svojo opremo (drsalke si lahko izposodite na drsališču, obvezna uporaba čelade). Izbirate lahko med 3 dejavnostmi: drsanje, smučanje in pohod na Rašico. Šolsko malico vzamete zjutraj s seboj. Kosilo v šoli bo le za pohodnike in drsalce. Plačilo stroškov športnega dne bo obračunano na položnici.

Drsanje: zbor pred šolo ob 8.00 uri. Z avtobusom se boste odpeljali na Bled. Drsanje je v ledni dvorani od 10.00 do 12.00. Pred drsanjem je sprehod ob jezeru. Izposoja drsalk je 4 EVR, vstopnina za drsanje pa 3 EVR. Čelada je obvezna. V šolo se vrnemo na kosilo okrog 13.30 ure.

Smučanje: zbor na parkirišču Tuš ob 7.30 uri. Z avtobusom se boste odpeljali na smučišče Kranjska Gora/Krvavec (odvisno od vremenskih razmer). S seboj lahko imate še svojo malico ali denar za hrano/pijačo. Cena je okrog 25 eur (smučarska karta in prevoz). V Ljubljano se vrnete okrog 14.00.

Pohod: zbor pred šolo ob 8.20. V spremstvu učiteljev se boste peš odpravili na Rašico. V šolo se vrnete okrog 13.00. Potrebujete športne copate ali pohodniške čevlje in vodo. Oblecite se vremenu primerno.

Športni pozdrav, aktiv športnikov

Dostopnost