Spoštovani starši in drugi obiskovalci šole,

zaradi zagotavljanja večje varnosti naših učencev smo bili letos primorani omejiti gibanje obiskovalcev na šoli.

Z napovedanimi spremembami sta bila v mesecu maju 2016 seznanjena Svet staršev in PTA, ki sta podprla prizadevanja šole za povečanje varnosti otrok.

Vstopanje otrok v šolo in gibanje učencev po njej ostaja enako kot doslej. Obiskovalci, vključno s starši, pa imate možnost vstopa samo do recepcije šole. V primeru dogovorjenega sestanka ste seveda dobrodošli, pri čemer se je potrebno pri recepciji prijaviti; s priponko »obiskovalec« je možen nadaljen vstop. Izjema je še vedno vhod iz Rodičeve ulice, kjer lahko vstopate starši skupaj z otroki med 6.10 in 8.20, vendar od tam ni več mogoč prehod mimo jedilnice.

Če boste torej z najmlajšimi otroki vstopali skozi glavni vhod, z Gogalove ulice, jih boste pri recepciji predali učitelju, ki bo po potrebi otroke pospremil do razreda.

Iz oddelkov podaljšanega bivanja bodo otroci ob dogovorjeni uri prišli do recepcije samostojno ali v spremstvu učitelja. Uro ste zapisali na v ta namen pripravljen obrazec. Če boste uro dnevno spreminjali, to vsak dan sproti zapišite v beležko, ki jo bo otrok lahko pokazal učitelju.

Tudi delavci šole bodo zaradi lažje prepoznave opremljeni s priponkami.

Hvala za razumevanje!

mag. Mojca Mihelič, ravnateljica

Dostopnost